Понеділок, 14.10.2019, 07:10
ДНЗ 
"ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Мои статьи

Відкритий урок виробничого навчання професії «Кухар; кондитер»

20 березня 2018 року в ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ майстер виробничого навчання Текєджанова Тетяна Павлівна, провела відкритий урок виробничого навчання для учнів першого курсу професії «Кухар; кондитер» на тему «Приготування страв з яєць». Метою уроку було навчити учнів технології приготування страв з яєць, дотримуючись вимог гігієни та санітарії, техніки безпеки; закріпити на практиці теоретичні знання з розрахунку сировини; виховувати любов до професії шляхом забезпечення культури виробництва, почуття самоконтролю та взаємоповаги. Урок супроводжувався використанням мультимедійного обладнання, що збільшило можливості передачі інформації. Ефективне використання наочності, дидактичного матеріалу, вміло здійснені міжпредметні зв’язки, сприятливий мікроклімат і демократичний стиль спілкування забезпечили високу результативність роботи учнів на уроці. Учні творчо та відповідально поставилися до виконання практичних завдань, виявили теоретичні знання та отримали задоволення від гарно виконаної роботи. Урок виробничого навчання пройшов на високому методичному рівні, з дотриманням всіх нормативних вимог та отримав схвальні відгуки від педагогічних працівників та адміністрації.

Категорія: Мои статьи | Додав: ptu (10.04.2018)
Переглядів: 162 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
...
НМЦО
Copyright MyCorp © 2019