Вівторок, 22.10.2019, 16:57
ДНЗ 
"ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Мои статьи

Першокурсники стартують!

«Про смаки не сперечаються». Ми часто використовуємо цей вислів, коли мова йде про книгу, кінофільм, одяг. Але своїм народженням він зобов’язаний мистецтву кухаря. Мистецтво приготування їжі – кухарська справа – є одним з найдавніших. Протягом тривалого часу приготування їжі було справою домашніх господинь, кухарок та окремих кухарів- професіоналів.

Стародавні греки серед муз обрали покровительку мистецтва приготування їжі – Куліну. Саме ж мистецтво приготування їжі пізніше отримало назву «кулінарія» (від латинського cylina, тобто «кухня»).

Поєднуючи чотири основні смаки (солодкий, кислий, солоний, гіркий), використовуючи широку гаму запахів та ароматів, майстер-кухар володіє таємницею дії ароматично-смакових компонентів їжі на емоційну сферу нашої психіки. Можливо, саме ця творча сторона праці кухаря і привертає таку велику кількість бажаючих її опанувати.

     

Уміти смачно приготувати та гарно подати страву – це також свого роду мистецтво, яке потребує таланту. Творчий процес під час приготування їжі, перетворення ідеї в реальність – це основні принципи  роботи молодого, але досвідченого та компетентного майстра виробничого навчання групи № 41 - Крушкової Галини Степанівни.

24 листопада, згідно з розкладом занять, в групі № 41 за спеціальністю  "Кухар" відбулося відкрите практичне заняття під керівництвом Галини Степанівни.  Темою практичного заняття було:  " Первинна кулінарна механічна обробка риби".

  

Категорія: Мои статьи | Додав: ptu (24.11.2015)
Переглядів: 207 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
...
НМЦО
Copyright MyCorp © 2019